Tredagars tur vid vildmarkskamp

Låt våra Huskies ta dig ut på en tur i fantastiska Lappland och till vår vildmarkscamp som ligger nära en frusen sjö.

Du kör ditt eget hundspann som dras av 3-4 hundar. Du kan också välja att dela spann (släde) med en annan gäst, släden dras då av 4-6 hundar. En av er sitter på släden och andra gästen kör släden, ni växlar position under turen.

När vi och hundarna är redo och startsignalen för turen går, slutar hundarna sluta skälla och allt du hör är ljudet av släden och andningen från våra hundar. Våra Huskys tar dig ut på en tur i vårt fantastiska Lappland i Jukkasjärvis och Torne Rivers´s omgivningar genom skog som ofta är klädd i glänsande snö och över frusna sjöar till vildmarkscampen. När du anländer till lägret börjar vi med att ta hand om hundarna, mata osv. Vi hämtar vatten från sjön och förbereder bastun. Efter att vi intagit middagen avslutar vi dagen med ett bastubad. Nästa dag efter att vi tagit hand om hundarna, matat dem och så vidare, och efter vi själva ätit frukost, gör vi oss klara för en dag med nya äventyr.

Vi hämtar du upp flygplatsen, tågstation, hotell eller annat ställe som du önskar inom Kiruna C och ta dig till vår bas i Laxforsen som ligger strax utanför Jukkasjärvi i Kiruna. Vi tillhandahåller varma kläder (skor, sammantaget varm mössa och handskar), sovsäck med lakan, handduk. Din egna kläder för turen bör vara slitstark och varm – och glöm inte varma underkläder och strumpor. Efter omklädning till varma kläder är du välkommen att träffa hundarna och hjälpa till att sela upp dem upp för turen.

——————————

Turen inkluderar 2 övernattningar på en vildmarkscamp och helpension. I turen ingår också kläder och transfer från/till Kiruna C.

Pris: 7750 kr/person (egen släde), 6750 kr/person (delad släde).

Turen startar på
Fredag morgon och avslutas söndag kl 9:30 eller
Måndag morgon och avslutas på onsdag kl 9:30.

Om du behöver en övernattning innan turen startar kan du bo i vår stuga på kenneln. Priset för detta är 800 kr/person inkl middag.

Minimum 2 gäster och researrangörer. Är du gäst / resenären, kontakta oss, det kan vara möjligt att du kan följa med en annan bokade grupp.
Max 6 gäster och researrangörer.

För bokning vänligen maila till teamasanilsson@gmail.com eller ring +46705670145 eller +46703123035.