Svemester Kiruna

Här i nordligaste delen av landet är kontrasterna många och vackra. Sol dygnet runt med det varma ljuset över fjäll och fauna, flora och vattendrag. Det här är midnattssolens land. Det är lätt att lockas till sena kvällar och utflykter under dygnets alla timmar. Här finns äventyr och aktiviteter som erbjuder årstidernas alla naturliga element fastän almanackan visar barmark – sommar och höst.

Här samlar vi fina sommarerbjudanden från hela Kiruna. Sidan uppdateras löpande så kika gärna in då och då.


Halvdagstur med islandshäst
Under juni månad erhåller du 20% rabatt på en halvdagstur med islandshäst i i Kalixälvens dalgång med utsikt mot fjällen. Vi gör i ordning hästarna, ger oss ut på tur och stannar under turen för att äta smörgåsar och dricka kaffe medan hästarna får mumsa på havre. Turen passar både för dig som har ridvana och för dig utan ridvana.

Plats: Puoltsa
Ingår: ridning, fika, hjälm
Ingår ej: transfer, kläder
Tid: 10-14
Pris: 640 kr per person under juni månad 2021 (normalpris 800 kr)
Boka: info@ofelas.se (uppge kod halvdagjuni)

Sommarpaket Camp Ripan
Upplev några härliga sommardagar med familjen på Camp Ripan. Hos oss bor ni i en egen stuga med hotellstandard, en privat oas med naturen runt hörnet. Njut av god mat, naturnära upplevelser eller varför inte utforska vår fina stad. I familjepaketet ingår ett besök till våra fyrbenta vänner på Husky Home, en uppskattad upplevelse för både barn och vuxna.
Läs mer

Foto: Björn Wanhatalo

Wellness helg i Abisko 22-26 september 2021
Vildmark är välmående, det blir tydligare och tydligare i vår tid. Dela några dagar i Abiskos vildmark med oss – för vandring och välmående. Vi kommer vandra, meditera, andas, göra kalla bad, skratta och skaka loss med shake-yoga ute på fjället. Yoga på morgonen och efter vandring står också på programmet och en av dagarna njuter du av en 60 minuters massage. Våra underbara wellness instruktörer Tove, Axel och Robin samtalar och föreläser på kvällarna om Pilgrimsvandring, Andningstekniker och Meditation. Läs mer.