Riksgränsen

Rabatt

25% rabatt!

Boka nu och få 25% rabatt på våra skidpaket (weekend, kortvecka och vecka) och logi för en dag.

Rabattkoden RIKSGRANSEN25

Erbjudandet gäller för vistelse fram till 31 Mars 2020

Just nu har vi bästa snö och en underbar vinter. Detta vill vi att så många som möjligt ska få ta del av. Långa ljusa dagar och underbar lössnö. Underbart!

Boka erbjudandet genom att ringa oss på +46 980 64100. Det går självklart även bra att boka erbjudandet på plats på våra anläggningar.

(erbjudandet gäller ej boende på Meteorologen, Solhyllan, Låkta Fjällstation och lägenhetshotell i Riksgränsen)

Mer information om erbjudandet

Riksgränsen är Sveriges nordligaste och mest legendariska skidort.

En bra dag finns det ingen skidort i Sverige som kan matcha skidåkningen i Riksgränsen. Den är enormt effektiv och tar vara på varje höjdmeter som finns att tillgå.

Mycket av skidåkningen handlar om offpist, men långt ifrån allt. Det finns gott om fina pister som till sin karaktär är kuperade och vindlande. Vid sidan av pisterna finns det otaliga lättillgängliga offpiståk. Kul skidåkning helt enkelt.

I maj är den ljuva tiden här då solen i princip aldrig går ner. Det är då det är dags att ta sig upp på någon av de lättillgängliga topparna i området för att åka skidor i midnattssol, en oförglömlig upplevelse.

Det finns många sätt att upptäcka fjällen på – på skidor, med hundspann, skoter eller helikopter för att nämna några. Ge dig ut på upptäcksfärd! Det finns mycket att välja på vare sig du föredrar utstakade backar eller mer orörd natur. Vi erbjuder även guidade turer till ishotellet i Jukkasjärvi och aktiviteter med fokus på norrsken.

Efter en dag i backen får du inte missa after-skin i baren Grönan eller slappna av på Relaxen SPA & Sauna.