Riksgränsen

Rabatt

Yoga helg

Vi bjuder in till en härlig vistelse med högklassig mat och boende på härliga Meteorologen Ski Lodge. En helg där du förutom att utöva yoga kommer bo, vistas och insupa den fantastiska natur som finns i området.

Pris från 2995 kr/person
OBS! Fåtal helger kvar.

Ingår i paketet:
5 x yogapass (lugna inkännande pass)
Inträde till SPA en dag, med tillgång till pool, bastu & bar.
3 x frukost
2 x lunch
3 x middag
Vandring
Boende Meteorologen Ski Lodge
Möjlighet att köpa fina produkter från c/o Gerd & Kerstin Florian

Mer information om erbjudandet

Riksgränsen är Sveriges nordligaste och mest legendariska skidort.

En bra dag finns det ingen skidort i Sverige som kan matcha skidåkningen i Riksgränsen. Den är enormt effektiv och tar vara på varje höjdmeter som finns att tillgå.

Mycket av skidåkningen handlar om offpist, men långt ifrån allt. Det finns gott om fina pister som till sin karaktär är kuperade och vindlande. Vid sidan av pisterna finns det otaliga lättillgängliga offpiståk. Kul skidåkning helt enkelt.

I maj är den ljuva tiden här då solen i princip aldrig går ner. Det är då det är dags att ta sig upp på någon av de lättillgängliga topparna i området för att åka skidor i midnattssol, en oförglömlig upplevelse.

Det finns många sätt att upptäcka fjällen på – på skidor, med hundspann, skoter eller helikopter för att nämna några. Ge dig ut på upptäcksfärd! Det finns mycket att välja på vare sig du föredrar utstakade backar eller mer orörd natur. Vi erbjuder även guidade turer till ishotellet i Jukkasjärvi och aktiviteter med fokus på norrsken.

Efter en dag i backen får du inte missa after-skin i baren Grönan eller slappna av på Relaxen SPA & Sauna.