Övernattningstur vid vår vildmarkscamp

Låt våra Huskies ta dig ut på en tur i vår fantastiska Lappländska natur och till vår vildmarkskamp som ligger intill en sjö.

Vi hämtar upp dig för äventyret kl 13:00 i Kiruna C och tar dig till vår bas i Laxforsen, som  ligger strax utanför Jukkasjärvi i Kiruna. Efter att du bytt till varma kläder och skor är du välkommen att hjälpa oss med sela upp hundarna.

Du kör din egen släde som dras av 3-4 hundar. Du kan också välja att dela släde med en annan gäst, släden dras då av 4-6 hundar. En av er sitter på släden och andra gästen kör släden, ni växlar position under turen.

När vi och hundarna är redo och startsignalen för turen går, tystnar hundarna och allt du hör är ljudet av släden och andningen från hundarna. Våra Huskys tar dig ut på en tur i den Lapplands vackra natur  i Jukkasjärvi och Torne älvens omgivningar med skog somt ofta är täckt i glänsande snö och frusna sjöar och till vildmarkscampen. När du anländer till lägret vi börjar vi med att ta hand om hundarna, hämtar vatten från sjön för bastubad i den vedeldade bastun. Kvällen avnjutes med middag och bastubad.

Vi tillhandahåller varma kläder (skor, sammantaget varm mössa och handskar), sovsäck, handduk. Egna kläder för turen bör vara oömma och varma – och glöm inte varma underkläder och strumpor. Fika, middag och frukost ingår.
I priset ingår förutom kläder o måltider även  transfer från/till Kiruna C.

Pris: 3650 SEK/per person (egen släde), 2900 SEK/per person (delad släde).

Gästen hämtas upp kl 13:00 är tillbaka nästa dag kl 10:00.

Minimum 2 gäster/tur. Är du ensam gäst/resenär, kontakta oss, det kan finnas möjlighet att du kan följa med en annan bokad grupp.
Max 6 gäster/tur.

Boka via email: teamasanilsson@gmail.com eller ring +46 (0)70 5670145 eller  +46 (0)70 3123035.