Norrskensvägen 45

Vi lämnar stadslivet i Kiruna för några timmar och reser österut på väg 45. Vägen leder oss längre norrut, närmare norrskenområdet och in i hjärtat av norra Lappland.

Vi får uppleva den lappländska vinternaturen och norrskenet från många olika platser efter vägen. En av de bästa utsiktsplatserna ligger i den lilla byn Övre-Soppero nordligaste spets. Frånvaron av stadens ljus förstärker stjärnhimlen och norrskenet. Vi kommer också besöka renarna, vi kommer vandra bland dem med en pannlampa. Du får möjlighet att mata renarna och bekanta dig närmare med dessa underbara djur som lever mitt i urskogen Torneträsk-Soppero naturreservat. Turen går med minibuss från Kiruna till Övre Soppero på väg 45.

Tillgänglig: December-april
Längd ca: 5 timmar
Lämplig för: De flesta resenärer kan delta, Enkel turné.
Inklusive: Professionell guide från upphämtning till avlämning.
Ingår: Transfer med minibuss / tur och retur.
Pris 895 SEK / Person / Minimum 4 personer – Max 8 Personer. 

Avgångar
Kvällstur från Kiruna kl 18.00- ca. 23.00
 

Ytterligare info
Transportfordon rengörs regelbundet. Guider som krävs för att regelbundet tvätta händerna.

Bra att veta
När vi bokar någon av våra Northern Lights-produkter hos oss kan vi inte garantera att du kommer att se Northern Lights. Men vi kommer att göra vårt bästa för att du ska uppleva norrskenet.
Vi kan avbryta resan med kort varsel på grund av väderförhållandena: Kalla, starka vindar, snöstorm etc. Då betalar vi tillbaka 100% eller så kan vi flytta turen om vädret är dåligt till en annan dag om de passar dig.

Välkommen till oss.

Anpassade resor tillgängliga för ditt företag eller privat!