Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland

Lunchtur – Kör ditt eget spann

På vår stora lunchtur har du möjlighet att köra ditt eget hundspann under halva turen och njuta av äventyret som passagerare under den andra halvan. Våra professionella hundspannsguider ger noggranna instruktioner före start och finns hela tiden i närheten för hjälp och support. Att köra ett spann ivriga Alaskan huskies genom Lapplands magnifika vildmark är en stor upplevelse även för den mest erfarne resenär.

Vid lunchtid når vi vår privata vildmarkscamp där vi serveras en förstklassig lunch bestående av delikatesser från det lappländska köket. Efter kaffet och en stunds avkoppling vänder vi åter mot kenneln. Vi färdas sammanlagt ca 27km med hundspann och hinner uppleva mer av vildmarken än på övriga turer. Ta med dig kameran på detta lyxiga eftermiddagsäventyr som erbjuder såväl spänning som vackra vildmarksmiljöer.   
 

PRIS PER PERSON: 3290 SEK. Halva priset för barn upp till 12 år.
Priset inkluderar hämtning och lämning vid ditt hotell, bruk av kvalitativ vinterutrustning samt en gedigen lunch i vår privata vildmarkscamp. 
 

MÖTESPLATS: Ditt hotell i Kirunaområdet.

BOKNING
Boka turen på www.activelapland.com. Vi använder PayPal.

OM ACTIVE LAPLAND
Active Lapland är ett samarbete mellan Kirunas ledande slädhundkennlar med över 25 års erfarenhet av hundspannsturism. Våra turer lämpar sig för familjer, par och grupper. Vi bryr oss om de små detaljerna som gör skillnad och värnar om allas säkerhet. Vårt motto är att erbjuda fantastiska upplevelser för såväl hund som människa!