Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland

Lunchtur i vildmarken

På den här fina lunchturen färdas du som passagerare i en bekväm släde som körs av en av våra professionella guider. Turen inleds med en kort transfer till vår huskykennel där äventyret börjar. Det är en underbar känsla att luta sig tillbaka i släden och uppleva farten och glädjen hos hundarna när vi far genom det vintriga landskapet. Kring lunch stannar vi för att njuta av en varm måltid serverad i en vildmarkstuga eller samisk kåta. Under pausen har du möjlighet att umgås med våra härliga hundar, fotografera eller bara njuta av den gemytliga atmosfären kring elden. Efter lunch vänder vi åter mot kenneln. Vi färdas ca 13 km under denna härliga tur som lämpar sig för hela familjen.

PRIS PER PERSON: 1590 SEK. Halva priset för barn upp till 12 år.
Priset inkluderar hämtning och lämning vid ditt hotell, bruk av kvalitativ vinterutrustning samt lunch i vildmarksstuga eller samisk kåta. 

BOKNING
Boka turen på www.activelapland.com. Vi använder PayPal.

OM ACTIVE LAPLAND
Active Lapland är ett samarbete mellan Kirunas ledande slädhundkennlar med över 25 års erfarenhet av hundspannsturism. Våra turer lämpar sig för familjer, par och grupper. Vi bryr oss om de små detaljerna som gör skillnad och värnar om allas säkerhet. Vårt motto är att erbjuda fantastiska upplevelser för såväl hund som människa!