Kör dit eget hundspann på vår dagstur med Alaskan Husky

Vi hämtar dig för dagens äventyr kl 09:00 i Kiruna C och tar dig till vår bas I Laxforsen som ligger strax utanför Jukkasjärvi i Kiruna. Vi tillhandahåller varma kläder och skor. Efter att du dressat om är du välkommen att hjälpa till med att göra iordning hundar och spann inför turen. Du kör din egen släde med 3-4 Huskys. Du kan också välja att dela släde med en annan deltagare. En sitter och den andra kör, under turen byter ni med varandra, så att båda har kört spannet. Ett team med delad släde har 4-6 hundar.

När vi och hundarna är redo och startsignalen för turen går tystnar hundarna och det blir alldeles tyst – allt du hör är ljudet av släden och andhämtningen från hundarna. Våra Huskys kommer att ta oss ut på en tur genom det vackra Lappland i Jukkasjärvi och Torne älvens vackra omgivning med skog ofta täckt med skimrande snö och frusna sjöar och älvar.

Turen tar totalt mellan 4,5 till 5.5  timmar (inkl transfer). Vi stannar för lunch ute i den skimrande snön eller vid en vid en kåta beroende på vädret och samlas kring den öppna elden och intar varm soppa och smörgås medan vi njuter av den vackra omgivningen innan vi drar vidare med våra ivriga Huskys.

Transfer: Vi hämtar dig kl 09:00.  
Pris: 2150 SEK/person med eget spann.  1700 SEK/person med delad släde. Barn under 12 år med delad släde betalar 50 %.

I priset ingår transfer från och till Kiruna C samt att vi tillhandahåller varma kläder.

Minimum 2 gäster/tur.  Är du ensam gäst/resenär, kontakta oss, det kan finnas möjlighet att du kan följa med en annan bokad grupp.
Max 8 gäster / tur.

Boka via email teamasanilsson@gmail.com eller ring +46 (0)70 5670145 eller +46 (0)70 3123035