Kiruna Lappland Turistbyrå

Konferera på STF Kebnekaise

Möten & Event

Här på STF Kebnekaise Fjällstation kan vi erbjuda något för alla; äventyraren, den stillsamme, naturälskaren, den erfarne, nybörjaren och livsnjutaren. Att konferera hos oss ger er möjlighet att komma närmare varandra genom gemensamma nya upplevelser och intryck. Mixa tiden i konferenslokalen med vildmarksäventyr. Samlas runt en sprakande brasa eller i en varm bastu för avkoppling, och njut av magiska ljusspel såväl sommar som vinter.

STF Kebnekaise Fjällstation har en rik historia. I mer än ett sekel har stationen funnits som en trygg oas mitt ute i vildmarken, och erbjudit skydd och vila för trötta vandrare. Hit har folk kommit för att söka äventyr och spänning, och också för att njuta av stillheten och lugnet.

Vandringsstavar, utedass och matbespisning har bytts ut till modern säkerhetsutrustning, fräscha lokaler och god mat från restaurang Giebme, samtidigt som historien fortfarande är närvarande. Välj till exempel mellan att bo i logement från sekelskiftet, där historien sitter djupt i väggarna, eller nyrenoverade dubbel-/fyrbäddsrum. Laga mat tillsammans över öppen eld eller njut av vällagade måltider i restaurangen. Vandra eller åk turskidor upp till stationen, eller välj att färdas med helikopter eller skoter. Valet är ert, och vi skräddarsyr er vistelse utifrån era önskemål.

Det finns även möjlighet att hyra hela anläggningen för er själva under de tidsperioder stationen normalt inte är öppen. För mer information, vänligen kontakta oss på 0980-550 00 / fjallbokning@stfturist.se