Lapland Wilderness Tours
Lapland Wilderness Tours

Kennelbesök & kort vagnstur

Besök vår slädhundskennel i världsklass i Kauppinen. Efter en hel del tungt arbete under vintern tar våra hundar "semester" under sommaren. Föreställ dig hela gänget som tar det lugnt och vilar upp sig under midnattssolen…

Du har ändå möjlighet att besöka vår kennel under sommaren. Strosa runt mellan hundgårdarna medan du lyssnar på guiden som berättar historier om hur vi tränar, matar och föder upp våra hundar, och om våra egna erfarenheter i de svåraste hundspannstävlingarna på jorden! Naturligtvis kommer du också att träffa valparna! Vi välkomnar även dig att klappa och röra de eftersom det är i vårt intresse att vänja de med att möta många olika människor. Detta är det bästa sättet att förbereda våra valpar för en karriär som en av "dessa typiska vänliga huskies hos Lapland Wilderness Tours".

För att ge dig en uppfattning om vad det innebär att köra hundspann på vintern kommer vi att sela på hundarna och ge dig en kort åktur på vår specialbyggda träningsvagn! Vi serverar kaffe/te och kakor innan vi tar dig tillbaka till ditt hotell i Kiruna.

Pris:
750 kr/vuxen
375 kr/barn under 12år (tillsammans med förälder).
Tillval: Lunch för 100 kr extra/person.

Priset inkluderar: Transfer, kaffe/te och kakor, guide, kort vagnstur.
Turens längd: 1,5-2 timmar.
Mötesplats: Ert hotell.
Tillgänglig: maj-augusti. Dagligen.

Ring eller maila för bokning.