ISFISKE I FJÄLLEN – 4 DAGAR

Kom med oss på en oförglömlig isfisketur i Kirunas fjällvärld. Här har du möjligheten att testa fisketuren och möjligen få rekordfisk!

Resan erbjuder storslagna vyer och ett otroligt fiskeäventyr. All mat och kaffe tillreds över öppen eld bredvid fiskeställen. Vi anpassar övernattning enligt storlek på gruppen, men görs i uppvärmda tentipis. Övervattning i vildmarken är obeskrivlig och unik, med möjlighet att se norrsken. Efter oförglömliga dagar av isfiske för vi er tillbaka till Kirunas flygfält eller till Kirunas centrum.

UTRUSTNING
Gäster bör vara förberedda på utmanande väderförhållanden. Varma och extra varma lagerkläder rekommenderas. Det är rekommenderat att gäster tar med egna sovsäckar och övriga förnödenheter, men kan till viss del arrangeras bara man kommer överens på förhand. Fiskeutrustning och bete ingår. 

RESEARRANGEMANG

Dag 1 – Vi träffas vid Kiruna flygfältet eller i centrum och så förflyttas ni till stugan i Kurravaara, just utanför Kiruna. Vi går igenom förberedelser för resan och säkerställa att gruppen är redo för kommande resa. 

Dag 2-3 – Dagen börjas med en tidig frukost i gryningen. Vi har färdigt förberett snöskotrarna färdigt för avfärd. Vi åker ut till orörd vildmark och fjällsjöar. Rutten är planerad beroende på väderleksförhållanden, fiskarter och storlek på gruppen. Fisket startar på förmiddagen och vi förflyttar oss under dagen till nya ställen och lägger upp camp bredvid intressanta fiskeställen. Vid klart väder har man möjlighet att se stjärnhimmeln och norrsken utan ljusföroreringar. 

Dag 4 –  Tredje dagen börjar med frukost, varefter vi fortsätter fisket och på kvällen beger vi oss tillbaka till Kurravaara. Framme i Kurravaara har ni möjlighet att njuta av avslappnande bastu och dusch, varefter vi för er tillbaka antingen till Kiruna flygfält eller till centrum. 

Häng på och upplev den fantastiska fjällvärlden, med otroligt fiske och storslagen vildmark! 

Pris: 9950 SEK/person

Paketet innehåller:
– 3 dagar isfiske med allt omhändertaget
– Professionell guide
– Övernattning i ark eller tentipi
– Frukost, lunch och middag varje dag
– Läskedrycker ingår
– Sovsäckar och klädsel bör helst ta med av gästerna, men kan även arrangeras på förhand
– Antalet deltagare: minimum 4 personer, max 12 personer
– Tillgänglighet: Januari-April
 

Personalen sköter om alla transporter på resan med snöskoter, men det finns även möjlighet att hyra egen snöskoter.