Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland
Active Lapland

Exklusiv övernattningstur

På vår exklusiva övernattningstur kan du välja mellan att köra ditt eget hundspann eller färdas som passagerare i en av våra bekväma slädar. Våra professionella guider ger noggranna instruktioner före avfärd och finns hela tiden i närheten för hjälp och support. Det är en härlig upplevelse att susa fram bakom ett spann ivriga Alaskan huskies.

Målet för vår tur är Active Laplands skönt belägna vildmarkscamp där värmen i den vedeldade bastun väntar oss. Efter en stunds avkoppling njuter vi av delikatesser från det lappländska köket. På kvällen finns fina möjligheter att se norrskenet dansa över skogarna. Nästa morgon äter vi en god frukost innan vi går ut till våra glada hundar. Under slädturen tillbaka till kenneln ges fina fotomöjligheter i det vackra morgonljuset. Det här är turen för dig som vill uppleva det bästa av Lappland.      

PRIS PER PERSON: 5800 SEK. Halva priset för barn upp till 12 år. Inkluderar hämtning och lämning vid ditt hotell, bruk av kvalitativ vinterutrustning samt en förstklassig middag och bekvämt boende i vår skönt belägna vildmarkscamp.

BOKNING
Boka turen på www.activelapland.com. Vi använder PayPal.

OM ACTIVE LAPLAND
Active Lapland är ett samarbete mellan Kirunas ledande slädhundkennlar med över 25 års erfarenhet av hundspannsturism. Våra turer lämpar sig för familjer, par och grupper. Vi bryr oss om de små detaljerna som gör skillnad och värnar om allas säkerhet. Vårt motto är att erbjuda fantastiska upplevelser för såväl hund som människa!