Camp Ripan

Aurora Spa med spa ritualen Stävan

Efter en dag av utomhusaktiviteter är det skönt att koppla av i vårt Aurora Spa med en egenbehandlig i egen takt. Massera in ansikte och händer med en ljuvligt doftande kaffeskrubb, låt fötterna njuta av ett fotbad med enbärssalt och citron medan du masserar dem på pelletskulor, skrubba kroppen med en skrubb gjord på nyutslagna björklöv, smörj in hela dig med en härligt lenande kroppsolja gjord på rybs och doftsatt med tallaromaolja. Allt detta medan du däremellan njuter av poolernas tempererade vatten, bastar eller läppjar på ett glas vin eller en smoothie i relaxen. Stävan innehåller produkter som bygger på äldre svensk, samisk och tornedalsk läkekunskap. Alla produkter är gjord på naturliga råvaror och är fri från konserveringsmedel.

Pris boende gäst: 395 SEK/person
Pris icket boende gäst: 
Söndag – torsdag 495 SEK/person
Fredag – lördag 595 SEK/person

I spaentrén ingår: Vår egentillverkade sparitual Stävan innehållande kaffemask, björklövsskrubb, fotbad med fotsalt och järnmalmspellets.
Badrock, handduk, ekologiska duschprodukter, te och frukt.

Aurora Spa är stängt 3/5 till 30/6 pga. ombyggnation och underhåll. Vi stänger för att bygga ut vår entré och våra omklädningsrum samt underhåll, allt för att kunna ge våra gäster bästa möjliga upplevelse hos oss. Vi kommer fortfarande erbjuda spabehandlingar under denna period – bokningsbara tider finns på bokadirekt.se

Öppettider SOMMAR från 1 juli
Alla dagar 14.00 – 20.00 
Barn 14.00 – 17.00 

Spatiden är 2 timmar.

https://www.youtube.com/embed/j2U2NGqRGGY