STF Aurora Sky Station – Midnattssolsmiddag

Kombinera några av de bästa upplevelserna som Abisko kan erbjuda under sommaren – vandring, den magiska midnattssolen, linbana samt en utsökt trerättersmiddag. Välkommen upp till STF Aurora Sky Station – en av världens bästa platser för ljusupplevelser!

Upplevelsen börjar redan i linbanan, med fjällen som panorama går färden tyst och långsamt upp för berget.  Väl där uppe avnjuts en trerättersmiddag inspirerad av den lappländska miljön och det nordiska köket. Det finns fina viner,öl och alkoholfria alternativ att välja mellan. Efter middagen börjar en guidad vandring upp på Nuoljas topp 1164 m ö h, där guiden berättar mer om midnattssolen och Abisko. Under en kort paus    Njut av en trerättersmiddag på STF Aurora Sky Station innan vi vandrar upp på Nuoljas topp. Väl där uppe kommer vi ha en magnifik panoramautsikt över de omgivande fjällen och den stora sjön Torneträsk. Under en kort paus på toppen firas prestationen av att solen aldrig går ner under horisonten. Här uppe skådas en magnifik utsikt över de omgivande fjällen och den stora sjön Torneträsk.

På STF Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn som utsikten kan beskådas ifrån, njut av den vackra upplevelsen och föreviga stunden med en bild. Passa på att köpa en kopp kokkaffe i caféet eller en souvenir som ett minne innan nedfärden.

Vad ingår:
– Tur- & returbiljett med linbanan
– Trerättersmiddag på STF Aurora Sky Station
– Vandring med guide
– Dryck och tilltugg på Nuoljas topp 

Ta med:
Kängor, regnkläder och en varm tröja till vandringen

Bra att veta:
Tid:  7 timmar inkl linbana och vandring
Längd:  4 km (ca 2,5 tim vandring)
Ålder/åldersgräns:  12 år

Förkunskapskrav: 
Inga

Samling:
18.30 utanför entrén. Avslutas ca 01.30. 

Övrigt:
Dryck till maten finns att köpa på STF Aurora Sky Station 

Anmälan:
Det finns ett begränsat antal biljetter till STF Aurora Sky Station och Midnattssolsmiddagen, vi rekommenderar därför att du bokar och betalar ditt besök i förväg. Online senast tre dagar innan eller på plats senast kl. 12.00 samma dag.

Med reservation för ändringar.

Avbokning kan ske fram till 7 dygn (168 timmar) innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.