Lapland Wilderness Tours
Lapland Wilderness Tours
Lapland Wilderness Tours

Aurora Dome – Norrsken på hösten

Tillbringa kvällen med oss ​​i vår exklusiva Aurora Dome långt ifrån ljusföroreningar och upptäck det magiska norrskenet!

Vi kommer antingen gå med dig genom skogen på kvällen i cirka tio minuter. När vi kommer fram vi kommer att servera varm soppa och bröd samt kaffe / te och berätta om norrskenet medan vi väntar. Om norrskenet dyker upp så går vi ut och tittar på fenomenet och tar bilder av den oförglömliga stunden.

Den största fördelen med Aurora Dome är att du kan sitta inomhus med en behaglig temperatur, men det är inte så varmt att du måste ta av dig vinterkläderna, vilket gör det lätt att snabbt gå ut för att titta på norrskenet när du ser det genom väggarna. Vi har en trevlig brasa som kommer att hålla dig betydligt varmare än utanför, men behåll mössan på! Aurora Dome är beläget i en skog där du inte har någon annan ljuskälla än ljuset från stjärnorna och från ljus och eld inne i kupolen.

Turens längd: 4 timmar inklusive transfer.
Pris: 1200 SEK/p, minst 2 personer. 600SEK/barn under 12 år.

Observera att dessa tider och priser förändras från mitten av November då vi kör Aurora Dome vintertur

Valfritt: Om du vill spendera en hel kväll och natt i området så kan du boka vår sovstuga som ligger vid startpunkten för turen där vi byter om till vinterkläder. Kontakta oss för pris och tillgänglighet.