Peter Rosén
STF Abisko
STF Abisko
STF Abisko

STF Abisko – Naturliga möten

Här i Abisko är det lätt att känna sig väl till mods. Den fantastiska naturen gör att du snabbt varvar ner, känner lugnet och hittar kreativiteten. Naturen utan fyrkantiga väggar är den allra bästa platsen för möten och utveckling – både för gruppen och för dig som person. Vi arbetar med tre olika mötesformer: Arbetslust, Harmoni och Äventyr. Vi hoppas att någon av dessa ska passa dig och dina kollegor.

Harmoni
Harmoni mellan konferens och aktivitet, mellan arbetsro och äventyr. Något för er som inte bara vill mötas inomhus utan även ta chansen att njuta av det bästa vi har – naturen.

Äventyr
Våra aktiviteter är äkta och enkla och vi tar fasta på de möjligheter som finns omkring oss. Isklättring, hundspann till Abiskoalperna, offpistguidning, vandring i Kärkevagge, bastu. Ja, möjligheterna är oändliga och vi skräddarsyr efter era önskemål. Genom att kombinera arbete med aktiviteter kommer ni att utvecklas ännu mer som grupp.

Arbetslust
Vill ni bara komma till en plats där ni inte vill bli störda utan kunna arbeta i lugn och ro, då är Abisko rätt. Vi har konferensrum med rätt utrustning, god mat och sköna sängar.

Lokaler
Vi kan erbjuda olika typer av lokaler – från vårt vackra Samiska rummet med utsikt över Torneträsk där upp till 12 personer kan sitta till Konten där 50-70 personer kan vara med på konferensen samt en mängd andra rum.

STF Abisko Fjällstation ligger mitt i Abisko nationalpark, 250 km norr om polcirkeln. Detta är midnattssolens- och norrskenets land. Vi har vår egen tågstation, Abisko Turiststation, så det är lätt och enkelt att ta sig hit med tåg från hela Sverige. Flyg går dagligen till Kiruna flygplats så efter ca 3 timmar från Stockholm är du här i Abisko, i en helt annan del av Sverige, mitt i fjällvärlden.