Outback Abisko

ABISKO – VILDMARKS SNÖSKOTER TUR 4.0

På den här 4 timmarsturen tar vi oss djupare in i det underbara vinterlandskapet i Abisko National Park och vidare upp på högfjället.

Vi kommer att köra på Kungsleden (King's trail) upp till sjön Abiskojaure. Vi korsar sjön och fortsätter längs den övre delen av jåkken Gámaeatnu.

Längs vägen tar vi en paus och njuter av fika, varm dryck och kakor. Med lite tur kan vi få en glimt av djurlivet i nationalparken. Vi kör i små grupper med max 8 personer för att säkerställa en exklusiv upplevelse. Det kommer att finnas tid att ta bilder på vägen. Om du väljer att dela en snöskoter har du möjlighet att byta förare under turen.

Information

Pris: 1995 SEK/pers. 1095 SEK/barn under 15 år.
Tillägg för egen skoter 500 SEK/person.
Priset inkluderar: Certifierad guide, 2 pers/skoter, varma kläder, vantar, skor, skoterhjälm, fika, transfer (från Abisko/Björkliden hotell)
Turens längd: 4 timmar
Starttid: Kl. 09:00 utanför Abisko Mountain Lodge. Upphämtning sker 30 min. före turens starttid, kl. 8:30.
Avgångar: Dec-mars.

Observera: körkort krävs för denna tur. Om du inte vill köra din egen snöskoter, vänligen kontakta oss.

Hämtningsinformation ABISKO / BJÖRKLIDEN
För gäster som bor i området Abisko / Björkliden är mötesplatsen i receptionen på ditt boende. Var redo 15 minuter innan turen startar. Observera att hämtningstiden kan försenas något beroende på andra deltagares hämtningsplatser. Vi släpper dig vid ditt boende när turen är klar.