ABISKO – NATIONALPARK SKOTER TUREN

Utforska det underbara vinterlandskapet i Abisko nationalpark och kör på den världsberömda Kungsleden!

Vi kör genom det fantastiska bergslandskapet i Abisko med höga berg, frysta sjöar och njuter av fantastisk utsikt över Torneträsk, Skandinaviens största bergsjö. Med lite tur kan vi få en glimt av djurlivet i nationalparken. Längs vägen tar vi en paus och njuter av en god fika, varm dryck och kakor.

Vi kör i små grupper med högst åtta personer för att säkerställa en exklusiv upplevelse. Det kommer att finnas tid att ta bilder på vägen. Om du väljer att dela en snöskoter har du möjlighet att byta förare under turen. Innan avresa kommer vår guide att ge dig instruktioner och en fullständig säkerhetsinstruktion.

Information

Pris: 1495 SEK/pers. 895 SEK/barn under 15 år.
Tillägg för egen skoter 500 SEK/person.
Priset inkluderar: Certifierad guide, 2 pers/skoter, varma kläder, skor, skoterhjälm, fika, transfer (från Abisko/Björkliden hotell)
Turens längd: 2 timmar
Starttid: Kl. 10:00 utanför Abisko Mountain Lodge. Upphämtning sker 30 min. före turens starttid, kl. 9:30.
Avgångar: Dec-mars.

OBS! Körkort krävs på denna tur. Om du inte vill köra din egen snöskoter, vänligen kontakta oss.

Hämtningsinformation ABISKO / BJÖRKLIDEN
För gäster som bor i området Abisko / Björkliden är mötesplatsen i receptionen på ditt boende. Var redo 15 minuter innan turen startar. Observera att hämtningstiden kan försenas något beroende på andra deltagares hämtningsplatser. Vi släpper dig vid ditt boende när turen är klar.