Isfiske i fjällvärlden: 2 dagar

Följ med på en oförglömlig isfisketur i Kirunas fjällvärld!

Äventyret erbjuder fantastiska vyer och en unik chans att prova på isfiske tillsammans med en kunnig guide.

Vi anpassar boendet utifrån gruppstorleken och erbjuder övernattning i uppvärmda Tentipis. Vintercamping är en unik upplevelse som ger dig goda chanser att se norrsken. Vi kokar kaffe och lagar mat över öppen eld direkt vid våra fiskeplatser.

Efter två oförglömliga dagar med isfiske återvänder vi till Kiruna, där du får transport till centrum eller flygplatsen.

Utrustning

Du bör vara förberedd på utmanande väderförhållanden. Ett värmande underställ och extra varma vinterkläder rekommenderas. Vi ser helst att du medtar egen sovsäck och andra tillhörigheter. Vi erbjuder liggunderlag och kan även tillhandahålla sovsäckar, det måste dock avtalas i förväg.

Fiskespön och bete ingår i paketet.

Researrangemang

Dag 1

Vi hämtar dig på Kiruna flygplats eller i centrala Kiruna på morgonen och åker med bil till Kurravaara, utanför Kiruna. Vi har förberett snöskotrarna och packningen och ser till att du är utrustad och redo för avfärd. Från Kurravaara beger vi oss ut till den stora vildmarken och till fjällsjöarna. Rutten planeras baserat på väderförhållanden, önskade fiskarter och gruppstorlek.

Fisket inleds på morgonen och vi förflyttar oss under dagen och slår upp läger på nya, spännande platser. Att sova i tentipi är en unik upplevelse – i klart väder kan du se stjärnor och norrsken utan ljusföroreningar.

Dag 2

Den andra dagen börjar med frukost, sedan fiskar vi och återvänder till Kurravaara på kvällen. Efter härliga dagar utomhus har du möjlighet att koppla av och fräscha upp dig med varm bastu och dusch. På kvällen erbjuder vi transfer till Kiruna flygplats eller till centrum.

Gå med oss ​​en resa en gång i livet till Kirunas orörda fjällvärld, med fantastiskt isfiske och en chans att njuta av vildmarken i vacker vinterskrud.

Vår personal kör dig till fiskeplatserna med snöskoter, du kan också välja att hyra din egen skoter.