Vårkänslor, Yoga & Spa

02 april - 04 juni
Tider:
17.00-20.00

När solen börjar värma välkomnar vi er till avkopplande yoga- och spakvällar på Aurora Spa. Väck den frusna vinterkroppen till liv, testa på olika yogaformer med duktiga instruktörer och koppla av på spa efter yogapasset.

2/4 YinYoga – Johanna Thelin
Yinyogan låter dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfulness.

23/4 Ryggyoga – Lotta Eriksson
Mjuk yoga med fokus på att stärka rygg, mage, nacke & axlar. En lugn och avslappnande yogaform med enkla rörelser som passar alla.

7/5 Hathayoga – Sarah Wallin Mella
Du guidas in i sittande och stående rörelser med fokus på dig själv och ditt andetag. Passet avslutas med en skön avslappning.

14/5 Kundalini flöde – Li Bergenstråhle
Ett underbart lugnt, flödande yogapass där vi öppnar upp hela ryggraden och alla chakran (energicentra) får energi. Vi avslutar med en meditation.

28/5 Klangblad ljudmeditation – Elin Önhult
Slappna av till det återhämtande ljudet från Crystal Singing Bowls. Detta varvas med lätt och mjuk yoga. Ett sätt att få hela dig att hamna i djup vila och återhämtning.

4/6 Vinyasa flow – Ulla Lindh
Vi går från Yin – höst, vinter, kyla och mörker till Yang – vår, sommar, värme och ljus med härliga yogarörelser som ökar vårt flöde.

 

Utvalda torsdagar – våren 2020
Tid: Yoga kl. 17.00 – 18.00. Aurora Spa kl. 18.00 – 20.00.
Pris: 450 kr /pers. inkl. yoga och spa entré.
Boka plats: bokning@ripan.se, 0980-630 00. Förbokas pga. begränsat antal platser.

Varmt välkommen!