MIDNATTSSOL I EN AV SVERIGES MEST SPEKTAKULÄRA MILJÖER!

11 juli - 14 juli

Kanske vill du förbereda dig inför en fjällmara, eller mest springa/röra dig i många timmar på kalfjäll, eller uppleva riktigt spektakulär fjällmiljö? Oavsett anledning lovar vi att detta arrangemang i Björkliden kommer uppfylla dina förväntningar! Följ med oss och upplev ett äventyr i denna magnifika miljö!

Vi utlovar fyra utmanande och händelserika dagar där vi tar oss fram över fjällen. Vi kommer delvis att bo i Björkliden men också på Låktatjåkko Fjällstation, Sveriges högst belägna station på 1228 möh. Här är vyerna krispiga och våfflan likaså. Vi kommer vara flera erfarna ledare för att guida er säkert i några av Sveriges både mest utmanande men mest upplevelserika fjällmiljö.

VÄL VÄRT RESAN!
Besök Trollsjön, en av Sveriges vackraste platser. Och upplev många timmar i löparskor under lördagen då vi springer stora delar av den makalöst vackra Sweden Sky Race banan. Det tar den tid det tar och vi får uppleva löpning i midnattssol. Det här är inte bara ett löparläger, det är ett minne för livet!

RESEFAKTA
Datum: 11-14 juli 2019
Typ av resa: Upplevelseläger i en av Sveriges mest spektakulära miljöer
Nivå: Blandad nivå med ledare som anpassar tempo efter gruppen. Vi ser dock att du kan vara i rörelse 2-3 par timmar i sträck med löpning och vandring. Gärna genomfört halvmaraton eller Lidingöloppet.

Se mer och boka här!