Foto: Rebecca Lundh

Kiruna Bokfestival 2019

12 oktober - 17 oktober

Kiruna Bokfestival 2019 är på gång, den sjunde i ordningen. Ett samarrangemang mellan Kiruna Bokhandel och Kiruna Stadsbibliotek. Besöksmässigt vågar vi kalla oss Norrbottens största litteraturevenemang!

I år är Kiruna Bokmässa lördag den 12 oktober, på Folkets Hus. Möt författare och förlag som ställer ut och möter sina läsare. Köp böcker och få dem signerade. Kafé Rost har öppet under hela arrangemanget. Det bjuds också på miniseminarier. Lyssna på författare med lokalanknytning. Varje seminarium är 15 minuter långt. Fritt inträde till Bokmässan.

Tisdag-torsdag 15-17 oktober kl. 18.30 startar Kiruna Bokfestivals författarkvällar i Nåjdens sal på Folkets Hus.

Biljetter till kvällarna 15-17/10 kommer att säljas på Kiruna Bokhandel. Pris 175 kr/kväll eller 475 kr för alla tre kvällar.

Mer information kommer.

Uppdatering:
Vi har den stora äran att presentera årets första författarnamn till Kiruna Bokfestival 2019, David Lagercrantz!
Idag släpps sista boken i Milleniumserien, ”Hon som måste dö” och då är det extra roligt att berätta att David kommer till Kiruna torsdagen den 17 oktober.

”Hon som måste dö”
– den stora finalen i David Lagercrantz böcker i Millenniumserien – väver samman politiska skandaler och maktspel på hög nivå med DNA-forskning, Himalayaexpeditioner och det organiserade näthatet som vill så splittring, och vars rötter spåras till en rysk trollfabrik. Världssläpp 22 augusti 2019!