Foto: Anette Andersson

Keb Classic Vinter

05 april - 06 april

En utmaning på skidor –  Ett topptursäventyr på två dagar som har dom finaste skidåken och den bästa utsikten i Sverige.

Kebnekaisemassivet bjuder på smala kammar, svindlande glaciärer och klassiska skidåk. Drömmer du om skidåkning som ställer orken, upplevelsen och friluftslivet på sin spets? Då är Keb Classic äventyret för dig. Keb Classic Vinter inkluderar både en sprint-tävling i stadsmiljö samt ett tvådagars toppturs äventyr som har dom finaste åken och bästa utsikten i Sverige. Du kan tävla i 2- eller 3 mannalag, dam, herr eller mix. Alpin- eller Skitourklass. Under vilodagen finns gratis clinics dagarna om snö/lavin, glaciär och andra bra tips inför tävlingen och toppturer. 

Så klart går det också bra att delta som åskådare och njuta av atmosfären och heja på de tävlande.

Den 3e april körs tävling i solosprint. Dagen före Keb Classic, den 4e april, anordnas en clinics dag om snö, lavin och glaciär. Här bjuds även på matnyttiga tips inför tävlingen och toppturer generellt.

Välkommen!

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/167609908" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>