Föreläsning – Få ett bättre samspel med barn

19 maj
Tider:
1800 - 2100

En nyskriven och fristående fortsättning på Barn beter sig bra om de kan… där låg fokus på hur vi vuxna kan förstå barns beteende. Det här är en helt ny föreläsning som visar hur du kan göra för att få till ett bättre samspel och påverka barns beteende samtidigt som du får möjlighet att stärka er relation.

Föreläsningen bygger på lösningsfokuserad pedagogik som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar – en positiv förändring för barnet familjen och barngruppen. För de vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Jag är förskolläraren som blev familjehemsmamma under nio år och började utbilda mig vidare vidare år efter år. Numera arbetar jag med föreläsning och utbildningsdagar handledning enskilt och i grupp samt föräldrautbildningar.

Mina övriga utbildningar Magister i Barn- och Ungdomsvetenskap. Utbildad inom systemteori lösningsfokuserad metodik för barn och ungdomar samt det salutogena synsättet. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning genom Dr Gordon Neufeld. Seminarie- och Familjehandledarutbildning med Jesper Juul och Family-Lab. Flera kurser på Stockholms Universitet med inriktning mot Barn- och Ungdomar i svåra livssituationer.

Kostnad 200 – 300 förköp eller kontant swish eller faktura. Förköpsrabatt finns när du bokar här.
Vid faktura kontakta evalenafaktura@icloud.com och få 50 rabatt för personal inom barnomsorg och skola 250 kr per person.

Sagt om Eva-Lena som föreläsare
Otroligt bra föreläsning jag önskar att varit på den tidigare! Du är superbra föreläsare du får publiken att lyssna aktivt hela tiden. Massor med verktyg i mitt föräldraskap jag har fått så otroligt mycket att tänka på.
Elinore undersköterska Leksand

Älskar din scennärvaro. Man blir glad och pigg! Kvällen har gett en bra tankeställare och jag är väldigt nöjd.
Wendela pedagog Lund

Du uttrycker och förklarar dig lätt och tydligt. Fortsätt så du är så bra. Vissa saker använder jag redan men mycket annat tar jag med mig.
Sarmad Taxichaufför Jönköping

Du får en att tänka på ett annat sätt utifrån barnen. Du är positiv och väldigt duktig på att förklara. Tack för en bra föreläsning du gjorde ett toppenjobb.
Nikith barnskötare Sala

Motiverande upplyftande naturlig. Det märks att du brinner för att få lära ut. Vi har med oss det mesta har också lärt oss själva som vuxna hur vi kan fungera bättre agera.
Anna TorIvar Mora

Din styrka är kunskapen att du förklarar så man verkligen förstår genom att ge tydliga exempel både från egna erfarenheter i olika scenarier. Inspirerande och bra rakt igenom!
Anna lärarstudent Skövde

Föreläsningen var riktigt bra! Jag har alltid haft svårt för fackspråk och ännu värre att lyssna på det men du pratade och uttryckte dig på ett sätt som fängslade mig och direkt väldigt enkel att förstå!
Kicki säljare Kiruna

PLATS: FOLKETS HUS KIRUNA