Reindeer Lodge – Stuguthyrning sommartid

Naturskönt och mysigt stugboende i tallskogen vid Torneälvens strand just utanför Jukkasjärvi. Njut av stillheten och koppla bort vardagen. Med gott om plats erbjuder denna lilla anläggning en ideal bas för din Swedish Lapland sommarsemester.

Reindeer Lodge omfattar fem trästugor i samisk design. Varje stuga är som ett stort rum á 20 m² som är utrustat med en dubbelsäng, vedeldad kamin, element, kylskåp, stolar och bord. Fyra utav fem stugor förfogar även över en bäddsoffa (stl. 1,60 x 1,80 m) som kan hysa ytterligare upp till en vuxen med ett barn, resp. två barn.
Den separata timmerkåtan fungerar som en gemensam servicebyggnad för självhushåll med fullt utrustat kök, spis och sittplatser. Även en uteplats med grill finns tillgänglig. De åtskilda dusch- och omklädningsrum för kvinnor och män samt Wc finns i gemensamma separata faciliteter.
Frukosten förbereds av vår personal så du får en bra start på dagen.
Reindeer Lodge är en bra startpunkt för promenader i skogen. Ta ett dopp i den närliggande bäcken, plocka bär och njut av tystnaden. I byn Jukkasjärvi finns kyrkan, Icehotel 365 och friluftsmuseet Márkanbáiki att besöka. Missa inte Café Sápmi om du vill smaka på rökt renkött och ta en kopp kokkaffe.
Sommartid vistas inte några renar på Reindeer Lodge, de betar nu på Márkanbáiki i stället.
Reindeer Lodge är perfekt för bilburna resenärer som letar efter ett boende en bit bort från allt, men ändå lättillgänglig; endast 15 km ifrån Kiruna Airport och 3 km utanför Jukkasjärvi by.

PRIS: från 750 kr/natt per vuxen.
1 500 kr för 2 vuxna per stuga/natt.
1 150 kr för 1 vuxen och 1 barn (3-12 år) per stuga/natt.
750 kr för en extra vuxen/natt i bäddsoffa (max 1 vuxen).
400 kr för ett extra barn (3-12 år)/natt i bäddsoffa.
1 300 kr för 1 vuxen per enkelrumstuga/natt.
Obs: bäddsoffan (1,60 x 1,80 m) har plats för upp till 1 vuxen med 1 barn, resp. för 2 barn (3-12 år).
PERIOD: 14 juni – 29 augusti 2021.
INGÅR: Frukostkorg, sängkläder och badhandduk. Tillgång till gemensam servicebyggnad för självhushåll, grillplats, dusch och separata Wc:n.
ADRESS: Paksuniemivägen 188, SE – 981 91 Jukkasjärvi.
KVALITET: Nature’s Best Sweden, Sápmi Experience och Sustainable Arctic Destination certifierad.