Reindeer Lodge – Stuguthyrning & Naturcamping sommartid

I naturskön miljö i tallskogen och vid Torneälvens strand just utanför Jukkasjärvi by, finns stugboende och platser för husvagn och husbil samt tält. Njut av stillheten och koppla bort vardagen. Med gott om plats erbjuder denna lilla anläggning en ideal bas för din Swedish Lapland sommarsemester.
Reindeer Lodge omfattar bl.a. fem mysiga trästugor för uthyrning. Varje stuga är som ett stort rum á 20 m² som är utrustat med en dubbelsäng, vedeldad kamin, element, kylskåp, stolar och bord. Fyra utav fem stugor förfogar även över en bäddsoffa (stl. 1,60 x 1,80 m) som kan hysa ytterligare upp till två personer. Täcken och kuddar finns; eget sänglinne och handdukar medtages.
Sex enkla husvagns-/husbilsplatser ligger på grusat underlag; utan elanslutning.
Medhavd tält sätts upp på valfri plats i skogsterrängen.
Den separata timmerkåtan fungerar som en gemensam servicebyggnad för självhushåll med fullt utrustat kök, spis och sittplatser. Även en uteplats med grill finns tillgänglig. De åtskilda dusch- och omklädningsrum för kvinnor och män samt Wc finns i gemensamma separata faciliteter.
Reindeer Lodge är en bra startpunkt för promenader i skogen. Ta ett dopp i den närliggande bäcken, plocka bär och njut av tystnaden. I byn Jukkasjärvi finns kyrkan, Icehotel 365 och friluftsmuseet Márkanbáiki att besöka. Missa inte Café Sápmi om du vill smaka på rökt renkött och ta en kopp kokkaffe. Sommartid vistas inte några renar på Reindeer Lodge, de betar nu på Márkanbáiki i stället. Reindeer Lodge är perfekt för bilburna resenärer som letar efter ett boende en bit bort från allt, men ändå lättillgänglig; endast 15 km ifrån Kiruna Airport och 3 km utanför Jukkasjärvi by.

PRIS: 1 000 kr per stuga/natt. Det är plats för upp till fyra personer/stuga i de stugor som också har bäddsoffa (1,60 x 1,80 m.)
300 kr per husvagns-/husbilsplats/dygn.
300 kr per tältplats/dygn.
PERIOD: 14 juni – 29 augusti 2021.
INGÅR: Tillgång till gemensam servicebyggnad för självhushåll med fullt utrustat kök, spis och sittplatser, grillplats, samt separata dusch och Wc:n i gemensamma faciliteter.
OBS: Stugboende: Medtag eget sänglinne och handdukar.
Husvagns-/husbilsplats: Varken elanslutning och vattenpåfyllning till husvagn eller latrin- och gråvattentömning tillhandahålls.
Tältplats: utan elanslutning.
INCHECKNING: Fr.o.m. 14.00 självincheckning.
UTCHECKNING: Senast 10.00.
STÄD: Hyresgästen är ansvarig för att de gemensamma faciliteterna hålls rena under vistelsen och lämnas i gott skick vid utcheckning. Städset och instruktioner finns på plats. Stugan lämnas städad på avresedagen. Vid otillräcklig stugstädning debiteras hyresgästen en städavgift om 1 000 kr/stuga. Reindeer Lodge är en rökfri anläggning.
ADRESS: Paksuniemivägen 188, SE – 981 91 Jukkasjärvi. Gångväg längs Paksuniemivägen saknas.