OFELAS islandshästar och guideservice

Vi finns 25 km utanför Kiruna i riktning mot Nikkaluokta med en fantastisk utsikt över fjällen och Kalixälven, under vintern ser vi norrskenet och under sommaren midnattsolen. Vill du bo nära naturen, ha djur inpå knuten såsom älg och ren samt uppleva tystnaden så är detta platsen för dig. Vi har två hus för uthyrning på vår hästgård, ett med tre sovrum, gemensamt kök och två badrum (1-6 pers). Du kan själv handla din mat i Kiruna och köket är fullutrustat. Vi har även ett annat hus på gården för uthyrning för 1-4 personer med gemensamt badrum.

Hos oss kan du boka hästaktiviteter eller skoteraktiviteter (bokas i förväg). Vi har även en bastu vid älvstranden. Du kan på egen hand promenera i skogen och på älven, åka skidor, spark eller gå med snöskor. Du kan också i förväg beställa måltider av oss om du inte vill laga mat själv. Behöver du hyra vinterkläder så går det också bra.

Till oss tar du dig med buss från Kiruna under sommaren, på vintern trafikeras linjen från slutet av februari. Vi kan enligt överenskommelse ordna transfer. Transfer och kläder ingår i de flesta av våra aktiviteter så bokar du någon av dessa så betalar du inget extra för transfer eller hyra av kläder.