Niehku Mountain Villa

Niehku Mountain Villa ligger vid Riksgränsen, 200 km norr om polcirkeln. Vi ger dig tillgång till det stora äventyret i det innersta av Lappland och Kebnekaisemassivet – året runt. Med erfarna guider och helikoptrarnas hjälp erbjuder vi passionerade skidåkare ett 60-tal åkbara toppar. Vi flyger in i en storslagen fjällvärld, där varje topp, dal och fjällsjö bär ett samiskt namn. Här, mellan Riksgränsen, Abisko och Kebnekaise, kan du dessutom åka skidor dygnet runt i midnattssol från maj fram till midsommar.

Övriga årstider tar vi med dig som vill vandra, cykla, klättra, springa, fiska, jaga och uppleva naturen mitt i fjällvärldens hjärta. Vi flyger till väglöst land och platser dit få människor någonsin kommer.

Efter en dag fylld av äventyr återvänder vi till Niehku Mountain Villa som är mer av ett hem än ett hotell. Här erbjuder vi högklassigt boende med fokus på service, samvaro, avkoppling och kulinariska upplevelser. Välkommen till en plats som kombinerar komfort och naturupplevelser och blir till ett minne för livet.