STFs bildbank
Peter Rosén/Lappland Media
Chad Blakley
STFs bildbank
Oliver Wright
Chad Blakley
Chad Blakley
Chad Blakley

STF Abisko Turiststation

Rabatt

Erbjudande

Boka minst 2 nätter och få 25% bättre pris! Gäller 13 juni - 20 juni samt 23 juni till 7 juli 2019.

Boka boende söndag-onsdag och få 25% bättre pris! Gäller 18 augusti till 30 september 2019.

Gäller endast onlinebokningar och kan ej avbokas. Uppge kampanjkod "STFKLIPPET" vid bokning.

Mer information om erbjudandet

STF Abisko Turiststation har välkomnat gäster från hela världen i mer än 100 år och har genom åren blivit en mötesplats för människor med gemensamma intressen. Allt du behöver för att få några underbara dagar i fjällen finns hos oss – den vackra naturen med dess magiska ljusfenomen och rika djurliv!

För att du få en så bra upplevelse som möjligt, måste du också kunna bo bra. Vi har trevliga rum med sköna sängar oavsett om du väljer att bo på i huvudbyggnaden, vandrarhemmet Keron eller i en av våra många stugor. Vad du än väljer så har du alltid tillgång till dusch, toalett, kök, torkrum, bastu, tvättmaskin samt sällskapsrum. Många av rummen har en fantastisk utsikt och vår vackra natur ligger bara några steg bort.

Hotellet i huvudbyggnaden
Här bor du i fräscha och trevliga enkel- eller dubbelrum, med utsikt över Torneträsk, Nuolja eller Nationalparken. Samtliga rum har dusch och toalett. I huvudbyggnaden hittar du även receptionen, restaurang Kungsleden och butiken som har uthyrning av utrustning. Hela huvudbyggnaden är rökfri.

Vandrarhemmet Keron
I Keron sover du i våningssängar i rymliga 4-6-bäddsrum, eller bara en bädd i ett delat flerbäddsrum. Handfat finns på rummet men dusch och toalett hittar du i korridoren. Gemensamt kök, bastu och torkrum finner du också i Keron. I några rum är det tillåtet med husdjur. Samtliga rum är rökfria.

Stugorna
Våra stora och rustika stuglägenheter är på 60 kvadratmeter och finns med 4 eller 6 bäddar. På övervåningen finns två sovrum. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med soffa, ett fullt utrustat kök med matplats, samt dusch och toalett. I några av stugorna är det tillåtet med husdjur. Samtliga stugor är rökfria.

Tältplats
Det finns också en tältplats i vårt område, där du kan slå upp ditt tält.

Vuxen medlem 115:-
Barn medlem 58:-
Vuxen ej medlem 215:-
Barn ej medlem 108:-

Tältavgift betalas i receptionen i huvudbyggnaden.

Läs mer på www.svenskaturistforeningen.se/abisko eller www.auroraskystation.com