Anette Andersson/STF Abisko

STF Abisko – Restaurang Kungsleden

Restaurang Kungsleden

Frukost – En god frukost är alltid en bra start på dagen
Vår frukostbuffé serveras varje dag i Restaurang Kungsleden. Med tre sorters nybakt bröd, hemkokt sylt, äggröra och bacon samt läckerheter som hjortronfil, basturökt renkorv och sill hoppas vi att alla våra gäster lämnar frukosten fulla av energi och redo för en ny spännande dag i Abisko.

Om ni planerar en längre tur eller bara vill ha matsäck på hemresan, rekommenderar vi ett lunchpaket. Smörgås, kaffe/te/choklad, varma koppen, jägarsnus, frukt, juice och liten chokladbit. Du packar själv ihop vad du vill ha med dig på turen. Glöm inte att ta med en termos till varmvattnet!

Lunch – Hemlagat och Gott!
Klassisk svensk husmanskost serveras varje dag från buffén. Med en vacker utsikt över Torneträsk, smakar lunchen ännu godare – salladsbuffé och kaffe ingår.

Du kanske bara är sugen på en fika – det ordnar vi! En iskall öl eller ett glas vin går också att köpa.

Middag – Efter en dag på fjället
Vår middag består av en fast trerättersmeny. Du kan även beställa mat från vår à la carte-meny. Med en dryckesmeny med spännande öl och KRAV-märkta viner hoppas vi att du hittar just din favorit. Om du inte kan bestämma dig har vi ett rekommenderat dryckespaket till varje middag.

Som ett led i vårt miljöarbete försöker vi undvika att slänga mat, därför är det bra om du förbokar din middag. Glöm inte att säga till om du behöver specialkost eller är allergiker.

Boka bord
Ring direkt till restaurang Kungsleden på 010-1902403 (restaurangen) eller 010-1902402 (köket)