Game of Thrones: Järntronen i Björkliden

Inför den åttonde säsongen och sista säsongen av TV-serien Games of Thrones är vi oerhört stolta att ha hand om en av sex järntronar  som placerats ut runt om i världen. Denna underbara och coola skapelse kommer stå hos oss till i början av April så passa på att komma upp och ta en minnesvärld bild och peppa ingång inför den sista säsongen av Games of Thrones. Tronen står just nu placerad på hål 7 på vår golfbana. OBS – respektera skoterförbud!

Följ #hashtaggen för fler bilder – #ForTheThrone

Tronen placerades ut i en marknadsföringskampanj inför den sista säsongen av serien och HBO skriver själva i sin pressrelease:

Om kampanjen #ForTheThrone
Quest #ForTheThrone är den senaste av flera i raden av kampanjer under temat #ForTheThrone, lanserad av HBO och dess nätverk och distributionspartners i världen. Kampanjen är en global marknadsaktivitet i lanseringen av den sista säsongen av Game of Thrones. HBO och Droga5 har utvecklat kampanjen riktad mot fansen och under temat hur långt är du beredd att gå i ditt engagemang för Game of Thrones. Kampanjen lanserades med en reklamspot under Super Bowl i februari och följdes av blodgivningskampanjen Bleed For The Throne under en stor aktivitet på SXSW och ett stort antal aktiviteter i andra länder och dess lokala blodgivnings-organisationer. I Sverige arrangerar HBO Nordic detta tillsammans med GeBlod.

Om Game of Thrones:
Den mångfaldigt Emmybelönade fantasyserien Game of Thrones är baserad på den populära bokserien ”A Song of Ice and Fire” av George R.R. Martin och handlar om den episka kampen om makten i ett vidsträckt och våldsamt kungarike. I ledande roller (från säsong 7) ser vi bland andra Emmy- och Golden Globebelönade Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Sophie Turner och Maisie Williams. Exekutiva producenter (från säsong 7); David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger och Bernadette Caulfield. Med-exekutiva producenter (från säsong 7); Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis och George R.R. Martin. Den åttonde och sista säsongen har premiär 15 april på HBO Nordic.

För mer information, besök  https://www.forthethrone.com/

SPECIALMENY I LOBBYBAREN UNDER TIDEN SOM TRONEN FINNS KVAR:

Dragons Breathe ( HOT ) 195:- with sweet potato fries

200 g burgare med srirachmajo, rökt cheddarost, bacon, sallad, syltad rödlök, lök ringar.’

200 g burger with sriracmajo and smoked cheddar, bacon, salad, pickled onion, and onion rings.

A dragon’s dinner 220 :-

500 g med kött av olika slag med pommes och 2 sorters sås.

500g of meat with French fries and 2 kinds of souse

 

OBSERVERA! Tronen är nu borttagen.