Chad och Linnea Blakely är årets brobyggare

I år hölls Academy of Swedish Lapland i Kiruna och för fjärde året i rad har nu besöksnäringens eget pris the Award of Swedish Lapland delats ut i kategorierna Innovation, Brobyggare och Möjliggörare.

Chad och Linnea Blakely som står bakom Lights over Lapland och Visit Abisko blev vinnare av priset Årets Brobyggare med motiveringen:

”Multientreprenöriella motorer som öppnat nya tillväxtmöjligheter för näringen genom att sammanföra mikrodestinationen Abiskos aktörer och den internationella gästen genom vitala gemensamma funktioner som produktutveckling, paketering, bokning, transfer och försäljning.”

– Vi är otroligt glada och tacksamma över att ha vunnit det här fina priset. Det är kul att vårat jobb och samarbete med andra aktörer i Abisko uppmärksammas av Swedish Lapland och vi kommer fortsätta att utveckla destinationen i framtiden, säger Linnea Blakely.

Lights over Lapland specialiserar sig på att hjälpa människor världen över att få uppleva och fotografera norrskenet i Abisko Nationalpark och Visit Abisko erbjuder bland annat transfer möjligheter mellan Kiruna och Abisko/Björkliden.