Aurora Spa, foto: Björn Wanhatalo

Aurora Spa – avkoppling på Kiruna vis!

Att naturen är en källa till rekreation och välbefinnande har alltid varit en självklarhet för familjeföretaget Camp Ripan. Hållbarhet handlar inte bara om att bevara våra resurser, det handlar också om att dra nytta av det vi har i våra vackra omgivningar. Detta står till grunden för Aurora Spa!

Camp Ripans spakoncept bygger framför allt på kontrasterna som berikar våra liv här i nordligaste Lappland och Kiruna. På Aurora Spa bygger behandlingarna på äldre svenska, samiska och tornedalska naturmedicinska kunskaper som du utför på dig själv i din egen takt. Alla råvaror i krämer och oljor kommer från naturens eget skafferi, spaprodukterna är handgjorda och innehåller inga konserveringsmedel.

Camp Ripan är certifierad enligt Sustainable Arctic Destination och Kiruna Lappland presenterar nu en härlig video om Aurora Spa. Se den och dröm dig bort!


Kiruna Lappland har utvecklat ett hållbarhetsprogram som kallas ”Sustainable Arctic Destination”, med målet att ge turismföretag de verktyg de behöver växa och utvecklas i en hållbar riktning. Hållbar turism är turismens framtid och vi är stolta över att representera en destination som erbjuder våra gäster och besökare så olika möjligheter till autentiska upplevelser.