Matlagningsafton

Vi samlas i Andrummet för att under eftermiddagen få en inblick i det norrländska köket. Med hjälp av en yrkeskock får ni lära er nya sätt att tillaga lokala råvaror och tillsammans lagar ni till delar av det som senare kommer att bli kvällens måltid.
Den slutliga menyn består av en 3-rätters gourmetmiddag sammansatt av de bästa råvaror som finns i våra skogar, sjöar och älvar. 
Den kunskap om mat och dryck som ni kommer att få med er från den här eftermiddagen och kvällen hoppas vi också ska inspirera er i ert kulinariska vardagsliv. Efter avslutad middag serveras kokkaffe direkt från den öppna elden och prat om mat och kultur kan fortsätta långt in på natten.

Pris: 2 164 SEK/person exkl. moms
Pris: 2 470 SEK/person inkl. moms
I priset ingår: välkomstdrink med aptitretare, passande drycker till maten, kock/köksmästare, recept samt massor av kunskap och massor av skratt…
Deltagarantal: grupper om 7-15 personer