Konferens i en historisk miljö

Träffa affärsbekanta eller samla medarbetarna till konferens i en unik, lugn och inspirerande kulturarvsmiljö i Kirunas näst äldsta byggnad i centrala Kiruna, Hjalmar Lundbohmsgården. Vi erbjuder konferens-möjligheter för upp till cirka 40 personer med fika, lunch och middag och andra tillbehör. Allt enligt Era önskemål.

Vi erbjuder även korta skräddarsydda föreläsningar kring samhällsbyggaren, människovännen och mecenaten Hjalmar Lundbohm och hans exklusiva hem som introduktion till konferensdeltagarna. Ett hus som gästats av alla kungar sedan Oscar II, samt av större delen av kultureliten i Sverige i slutet av 1800- början av 1900-talet. Till exempel Albert Engström, Prins Eugen, August Strindberg, Anders Zorn, Christian Eriksson, Bruno Liljefors, Verner von Heidenstam, John Bauer med flera.
En avslutning med middag samlade runt samma bord och på samma stolar som dessa celebriteter blir en perfekt avrundning av en lyckad konferensdag i Hjalmar Lundbohmsgården. Den mysigt sprakande öppenspisen i Jägarsalen är ytterligare en trivselfaktor under den mörkare delen av året.

Lat: N 67º 50′ 50.96″
Long: E 20º 13′ 22.53″