Med flyg

Du kan flyga från Stockholm till Kiruna på 90 minuter. Varje dag året runt går det 2-3 direktflyg från Arlanda.

SAS: www.sas.se, +46 (0)771-72 77 27.

Norwegian: www.norwegian.com, +46 (0)770-45 77 00.

Information om Kiruna Airport
Terminalen på Kiruna Airport, dvs avgångs- och ankomsthall samt gate- och loungeområde, är öppen under dagtid. Terminalen öppnar drygt en timme innan första avgång och stänger drygt 30 minuter efter dagens sista ankomst. Det betyder att terminalen töms på besökare och låses nattetid. Kiruna Airport erbjuder inga möjligheter till övernattning i direkt anslutning till terminalen. Se här för uppdaterade Avgångar/Ankomster.

Lokaltrafik finns i anslutning till ankomster och avgångar under högsäsong, och taxi vid beställning.

Hyrbilsföretagen finns på plats vid ankomst och avgång. Hyrbilsföretag med kontor på flygplatsen finns även tillgängliga annan tid, men företrädesvis inom terminalens öppettider.

Övrig service i anslutning till terminalen
– Restaurang. SPiS erbjuder varm och kall mat, dryck och fika samt övrig relaterad försäljning efter säkerhetskontrollen. Restaurangen är öppen i anslutning till avgångar, ca 2 timmar innan och fram till avgång.

– Fika. SPiS erbjuder dryck och fika/smörgås via kioskförsäljning i terminalen innan incheckning, men försäljningen kan inte garanteras på daglig basis.

– Souvenirförsäljning. Kiruna Guidetur säljer ett urval av sina souvenirer i anslutning till restaurangen i avgångshallen och gateområdet. Öppet i samband med avgångar.