Martin Fryklund

Abisko Midnight Sun Run

07 juli

Passa på att anmäla dig till sommarens midnattssolslopp med välgörenhetstema. Till förmån för WaterAid arrangerar STF Abisko Fjällstation för fjärde året ett 15 km långt motionslopp under midnattssolen och i vacker fjällmiljö. Vi springer för glädjen, för midnattssolen och tillgången till rent vatten till alla runt om i världen!

STF Abisko Fjällstation fortsätter samla in till WaterAid och gör en favorit i repris med insamlingen ”Lika rent som Jokken” och vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra till insamlingen. Vi vill att alla ska få lika rent vatten som vi har i våra norrländska jokkar, för det är så himla gott.​ Abisko Midnight Sun Run är en motionsrunda på ca 15 km som går längs den gamla rallarvägen i storslagen fjällmiljö under midnattssolen. Så häng med på en löparunda ut över det vanliga, och om inte för dig själv så gör det för någon annan och för tillgången till rent vatten! Preliminära starttider är kl 22 för motionärsklassen och 23 för tävlingsklassen. I år introducerar vi också en mountain bike klass som har preliminär starttid kl 22:30.

Vad: Ett 15 km långt motionslopp för välgörenhet i en fantastisk fjällmiljö och under den vackra midnattssolen
När: Fredag den 7/7 2017
Vem: Alla som tycker om att motionera i fjällen och samtidigt bidra till en renare värld
Pris: Gratis, men vi uppmanar alla att donera en gåva till WaterAid
Bana: Start Paktajaures rastplats, längs rallarvägen till målgången vid STF Abisko Fjällstation
Tid: Första starten kl 22.00 Andra starten kl 23.00
Transport: Från STF Abisko Fjällstation till Paktajaure rastplats 20.45 och 21.45
Insamling: Till WaterAid (www.wateraid.org)
Anmälan: https://goo.gl/forms/140N4QZQ4D8FUpcn2

Tack för din hjälp att göra världen till en renare plats!
För vidare information om arrangemanget och hur du skänker en gåva besök: https://se.betternow.org/fundraisers/lika-rent-som-jokken1